Trio Rabesck

De tre musikere Marie Bessesen (klarinet), Christine Raft (klaver) og Dénise Beck (sopran) har startet et nyt ensemble; Trio RABESCK.
Den akustiske trio tager udgangspunkt i ”noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt”, når de sammensætter repertoire til deres koncerter. De blander komponister, tidsepoker og stilarter for at skabe en enestående koncertoplevelse for publikum. De fire temaer repræsenteres i repertoiret og skaber tilsammen en helhed i et blandet program. Deres koncertrepertoire er en blanding af solo-, duo- og trioværker, alt fra nyskrevne værker dedikeret til trioen, til klassikere som Schubert, Spohr, Debussy, Alban Berg og Vaughan Williams, samt „lånte“ stykker i bred forstand og stykker med „blå toner, melodier og temaer“.
De tre danske musikere mødes med erfaringer og inspiration fra studier, optrædener og koncertrejser verden over.
Trio RABESCKs fælles mål er, at de fire temaer skal blande forskellige genrer, for derved at nå ud til en bred vifte af publikummer. De ønsker, at nå ud til både koncertgængere af forskellige slags og teater-interesserede. Derudover ønsker Trio RABESCK at lege med genrernes forskelligheder, men i særdeleshed også ligheder. Derved håber de, at både ny klassisk musik, ældre klassisk musik, men også andre genrer får nye sammenhænge og muligheder.